Legutóbbi munkáink

Kelet-Épszer Kft. weboldala

A Kelet-Épszer Kft. weboldalát május végén adtuk át a megrendelőnek. A cég munkatársaival együttműködve készített reszponzív weboldal bemutatja az építőipari munkákkal foglalkozó vállalkozás tevékenységét és referenciáit.

Kelet-Épszer Kft. weboldalának megtekintése>

Sze-Ferro Kft. weboldala

Május közepén készült el a Sze-Ferro Kft egyedileg tervezett reszponzív weboldala. A szerkezetlakatos feladatokra specializálódott cég számos más területen is vállal munkát.

Sze-Ferro weboldalának megtekintése>

Pecazóna webáruház

Május beköszöntével átadtuk tulajdonosának és a magyar horgászközönségnek a Pecazóna webáruházat, ahol használt és új horgászfelszerelések keresik gazdájukat.

Pecazóna megtekintése>

Reszponzív weboldal - web79.eu

Február végére weboldalunk egy minimális ráncfelvarráson esett át, minek keretében immár reszponzív módon képes megjelenni minden internetezésre alkalmas eszközön mobiltelefontól a televízióig.

Reszponzív web79 megtekintése>

Bianco Étterem Facebook Heti Menü

A Bianco Étterem számára készítettük el Heti Menü kínálatának a facebook rajongói oldalukról egy kattintással elérhető változatát. A menü a honlapjukkal szinkronizálva automatikusan frissül.

Bianco Facebook Heti menü megtekintése>

web79 egyedi facebbok oldala

Legutóbbi munkánk a facebook-ban rejlő lehetőségek bemutatására készült. Akár az ön vállalkozása is jelen lehet egy egyedi microsite-al a facebook közösségi oldalon. Ilyen még nincs mindenkinek.

web79 - facebook microsite megtekintése>

Kingnet Szolgáltató Kft

Anyacégünk a Kingnet Szolgáltató kft vadonatúj weboldala egyszerűen kezelhető, informatív és letisztult. A legfrissebb webes trendeket követve készült el 2014 januárjában.

Kingnet oldal megtekintése>

Promiss Bridal v5.0

A promissbridal esküvői ruhaszalon tulajdonosainak személyében visszatérő és elégedett ügyfeleinket tisztelhetjük. Öröm volt számukra elkészíteni honlapjuk legújabb trendekhez igazodó 2013-as változatát.

Promissbridal oldal megtekintése>

Ázsiacenter webáruháza

Átadtuk az Ázsiacenter elektronikus kereskedési felületét, melyen olcsó import termékekkel kereskednek

Ázsiacenter oldal megtekintése>