Legutóbbi munkáink

Budapest autószalon

Elkészült megrendelőnk honlapja, a budapestautoszalon.hu. Egy igen érdekes és egyedi meoldásokat is tartalmazó modern weboldalt tudtunk elégedett ügyfelünk számára átadni.

budapestautoszalon.hu weboldal megtekintése>

Zvekker Óraszalon, felújítva!

A Zvekker Óraszalon régi webáruháza három évig szolgálta ki vevőit, míg 2015 február 20-án átadta helyét egy modernebb kül- és belbeccsel bíró verziónak. A zvekker.hu kínálatában több ezer karóra, divatékszer és ruházati termék kapható.

Zvekker.hu weboldal megtekintése>

Kölcsönautó.com oldal

A Kölcsönautó.com autókölcsönző január 26. óta megújult és szolgáltatásaiban is kibővült weboldalával várja az autót, haszongépjárművet, munkagépet vagy hajót bérelni szándékozó ügyfeleit, akik a járművek széles palettájából válogathatnak.

Kölcsönautó.com weboldal megtekintése>

Méhészbörze Apróhirdetési oldal

A Méhészbörze apróhirdetési oldal január 22. óta szolgálja ki a magyar méhész közösséget. Mindenki számára ingyenesen elérhető szolgáltatásai reméljük hasznosak lesznek a szakma számára.

Méhészbörze weboldal megtekintése>

Sofia Blast Kft. Weboldala

A Sofia Blast Kft számára készült weboldal decemer 20. óta fogadja a cég tevékenysége iránt érdeklődő látogatkat a magyar mellett román, angol és német felülettel.

Sofia Blast Kft weboldal megtekintése>

Kása István Magán autósiskola Weboldala

A Kása István magán autósiskola honlapja október 14-től megújulva várja a Csenger és Mátészalka környékén autó vagy motor vezetői jogosítványt szerezni vágyó hallgatóit.

Kása Autósiskola weboldal megtekintése>

Globalcomp Webáruház

A Globalcomp webáruház használt számítógépek, laptopok és tabletek értékesítésével foglalkozik kis és nagykereskedők számára. Az október 13-án átadott oldal különlegessége, hogy nagykereskedők számára külön belépési felületet kínál.

Globalcomp webáruház megtekintése>

Gladius Webáruház

A Gladius bt. webáruháza 2014. augusztus 1-én nem csak új, modernebb designal, de a kor igényeinek megfelelő szoftveres háttérel nyitotta meg kapuit a kések, kardok és a természetjárás, vadászat szerelmesei előtt.

Gladius webáruház megtekintése>

Globalker szerviz weboldala

A Globalker.hu Zrt szervizszolgáltatásának július elején átadott reszponzív oldala. A cég Apple termékek, iPhone, iPad és iPod készülékek javításával, alkatrészcseréjével és felújításával áll az ügyfelek rendelkezésére Budapest XXI. kerületében.

Globalker szerviz weboldalának megtekintése>

SzamosNet weboldala

A Szamosnet Kft. weboldalát június elején fejeztük be. A cég adatátviteli szolgáltatásokkal, kábeltelevízió és telefon szolgáltatással foglalkozik elsősorban Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén.

Szamosnet Kft. weboldalának megtekintése>