web79 blog

A google keresőjében előnnyé válik a mobilbarát megjelenés

Eddig csak egy cimkével jelölte a google a keresési találatok között a mobilbarát weboldalakat. 2015 április 21-től ez a tulajdonság az eddiginél fonotsabbá válik majd a keresési rangsorban való elhelyezkedés szempontjából.

Olvasson tovább...

Webshopok szabályozásának változása az EU-ban

2014. június 13-án nulla órától új szerződési feltételeket kötelesek alkalmazni a webshopok. Alapvető vátozások a jogszabályi környezetben a 45/2014. kormányrendelet szabályai alapján. Ismerje meg ön is a legfontosabb változásokat.

Olvasson tovább...

Előfizetéses honlap? Ilyen is van

Napjainkban mindenki igyekszik kiadásait, havi költségeit a lehetőségekhez mérten alacsonyan tartani. Főleg induló induló vállalkozások számára különösen megterhelő egy weboldal készítési díj kifizetése, mely a honlap bonyolultságától függően akár a 100.000 Ft-os nagyságredet is meghaladhatja. Az ilyen egyösszegű kiadások elkerülésére alkalmas a havidíjas előfizetési konstrukciónk.

Olvasson tovább...

Reszponzív weboldal tervezés

A 2014-es év egyik meghatározó internetes trendje a reszponzív weboldalak alkalmazása. Blog bejegyzésünkben ezt a honlapkészítési eljárást járjuk körül kicsit részletesebben. Ha önt is érdekli mi is ez akkor olvasson tovább.

Olvasson tovább...

Internetes design trendek 2014

A mostani blogbejegyzésben egy kis segítséget szeretnénk nyújtani a honlapkészíttetés előtt állók számára. Megpróbáljuk bemutatni az idei év aktuális weboldal tervezési trendjeit, a  "2014-es webes divatot". Tartson velünk erre a kis bemutatóra.

Olvasson tovább...

Facebook microsite (page tab)

Mára a facebook megkerülhetetlen tényezője lett az emberek mindennapjainak. Soka tartalom jut el rajta keresztül a felhasználókhoz. Ha valaki ki szeretne tűnni a tömegből, akkor igazán egyedi megoldásokra van szüksége. A facebook microsite szolgáltatásunk ebben nyújt segítséget.

Olvasson tovább...

Esküvői honlapok készítése

Életünk egyik legnagyobb eseménye, és sokak számára egyszeri és megismételhetetlen alkalom is az esküvő. Az ehhez kapcsolódó örömöt a barátok és rokonok jelenléte teszi teljessé. A közös mulatságot pedig számtalan fénykép és videó örökítheti meg. Miért ne rendszerezné ezeket mindenki számára elérhető módon? A megoldás egy saját honlap!

Olvasson tovább...

Expressz honlap

Szeretne egyedi honlapot, de szorítja az idő, vagy nem akar heteket, de napokat sem várni látványtervekre. Van megoldás az Ön számára is!

Olvasson tovább...