web79 blog

Facebook microsite (page tab)

Mára a facebook megkerülhetetlen tényezője lett az emberek mindennapjainak. Sok tartalom jut el rajta keresztül a felhasználókhoz. Ha valaki ki szeretne tűnni a tömegből, akkor igazán egyedi megoldásokra van szüksége. A facebook microsite szolgáltatásunk ebben nyújt segítséget.

web79 - facebook oldal

Magyarországon az internetezők 86% használja a közösségi oldalt rendszeresen! Ennyi potenciális ügyfélre már érdemes figyelni.

Olyan egyedi oldal fület (page tab) készítünk megrendelőinknek, mely segít a szolgáltatásukat, terméküket alaposabban bemutatni facebook látogatóiknak. Mindezt oly módon, hogy nem kell elhagyniuk az ismerős és jól megszokott facebook felületet sem.

A facebook microsite (page tab) design tekintetében maximálisan illeszkedhet a cége honlapjához, vagy akár teljesen eltérő látványelemekből is építkezhet, hogy jobban igazodjon a facebook kinézetéhez, vagy az egyedi promóciós tartalom céljaihoz.

Ez a megoldás kiválóan alkalmas szolgáltatások bemutatására, vagy egyes termékeket bemutató oldalak készítésére. Honlapjának fontosabb elemei vagy akár egésze megjeleníthető ezzel a megoldással. Kiválóan alkalmas egyedi promóciók, akciók megismertetésére is. Felhasználási lehetőségeinek csak a fantázia képes határt szabni.

A microsite, egyedi oldal fül megoldással akár webáruházaink is kiegészíthetőek, így vásárlókat szerezhet már közvetlenül a közösségi oldal látogatói közül is, ezzel is maximalizálva a bevételszerzés esélyét.

Ha jobban is megismerné ezen megoldást, látogassa meg cégünk facebook oldalát és nézze meg a mi facebook microsite (page tab) oldalainkat az alábbi linkre kattintva: web79 a fecebookon

Vissza