web79 blog

Expressz honlap

Szeretne egyedi honlapot, de szorítja az idő, vagy nem akar heteket, de napokat sem várni látványtervekre. Van megoldás az Ön számára is!

A mai rohanó világban egyáltalán nem meglepő, ha valaki szeretne villámgyorsan egy honlaphoz jutni cége, vállalkozása számára. Egy website megtervezése nem tartozik a gyorsan elvégezhető munkák közé. Mindenre kiterjedő, teljesen egyedi designnal elkészített honlapokat 2 - 4 hét alatt lehetséges a kor elvárásainak megfelelő minőségben létrehozni.

A másik út gyorsabb. Kiválasztani egy honlap kezelő rendszert és szerezni hozzá egy sablont. Egy a bökkenő. Ebből 12 egy tucat. Lehet, hogy szuperül néz ki, de az esetek döntő részében a végfelhasználónak nincs megfelelő tudás a birtokában, hogy ezt igényeihez alakítsa. Megtanulható ez is, de nem 2-3 nap alatt. Az sem csoda, ha a szép új honlapja máshol is felbukkan a neten, ami nem tesz jó benyomást ügyfeleire, partnereire.

Mi tudunk mutatni egy harmadik utat is. Expressz honlap kínálatunk azok számára ad lehetőséget, akik gyorsan akarnak egyedi kivitelezésű honlaphoz jutni szakértő támogatással a beüzemelés és a későbbi használat során. Ilyen típusú honlapjaink minimális beavatkozással és mindössze a tartalom feltöltésével működőképessé tehetőek. Domain regisztrációval és jó együttműködéssel akár 24 óra alatt is üzembe helyezhető!

Jogosan merül fel bárkiben: "Ha ez ilyen gyorsan megvalósul, akkor biztosan sokba is kerül!"

Egyáltalán nem! Jól megtervezett, profik által alkotott weboldalakról van szó, amit hozzáértők segítenek önnek elindítani, akik minden trükköt ismernek már. Tapasztalatuknak és rutinjuknak köszönhető, hogy ez lehetséges.

Expressz honlapjaink alap ára mindössze 30.000 Ft.

Ez tartalmazza az ön által kiválasztot honlapot, annak beüzemelését, és egy rövid webes oktatást, amiben elmagyarázzuk, hogyan tudja a későbbiekben használni honlapját, az azon elhelyezett tartalmakat hogyan módosíthatja.

Egyedi igényeknek megfelelően is tudjuk ezeket a sablonokat módosítani, igen költséghatékonyan.

Honlapjainkhoz folyamatos terméktámogatást, is igényelhet már havi 2000 Ft-tól. Amiért cserébe a kívánt tartalmi módosításokat, adatfeltöltéseket, vagy más változtatásokat garantáltan 24 órán belül elvégezzük.

Amennyiben más szolgáltatásokat is szeretne, mint a domain igénylés vagy webtárhely, email fiók kezelés, azokról szívesen tájékoztatjuk ha megkeres minket. Erre kapcsolat menüpont alatti lehetősgek állnak rendelkezésére.

Vissza