web79 blog

Előfizetéses honlap? Ilyen is van

Napjainkban mindenki igyekszik kiadásait, havi költségeit a lehetőségekhez mérten alacsonyan tartani. Főleg induló vállalkozások számára különösen megterhelő egy weboldal készítési díj kifizetése, mely a honlap vagy webáruház  bonyolultságától függően akár a 100.000 Ft-os nagyságredet is meghaladhatja. Az ilyen egyösszegű kiadások elkerülésére alkalmas a havidíjas előfizetési konstrukciónk.

Stalter Renovations & ConstructionA web79 célja mindig a legmodernebb technikákat alkalmazni honlapkészítés, webáruház tervezés során. Odafigyelve megrendelőink igényeire már mi is kínáljuk honlapjainkat havonta fizetett konstrukcióban. Egy egyszerű microsite fenntartása már havi 2.300 Ft-tól, nagyjából napi 77 Ft-tól elérhető. Ezért egy egyedi megjelenésű, a partnerünk arculatába illeszkedő honlapot kínálunk, kényelmes adminisztrációs felülettel, alapvető keresőoptimalizálási munkákkal, munkaidőben szinte azonnali segítségnyújtással.

Kingnet szolgáltató Kft.Komolyabb céges honlapok esetében már havi 4.000 Ft-tól lehetőség van egy széles funkció kínálattal rendelkező website kialakítására, mely magas színvonalon képvisel egy céget az internetes érdeklődők előtt. A honlap természetesen rendelkezik magyar nyelvű adminisztrációs felülettel is, hogy a megrendelő maga bővíthesse és módosíthassa a tartalmat a későbbiekben. Itt sem feledkezünk meg az alapvető SEO, keresőoptimalizálási funkciók alkalmazásáról, hogy könnyen megtaláljúk ügyfelei

Zvekker óraszalonEgy jó webáruház jelentős bevételhez segítheti a tulajdonosát. Az internetes kereskedelem évről évre egyre jelentősebb szegmense a piacnak. Havidíjas konstrukciónk keretében a több 100.000 ft-os költségekkel szemben akár havi 6.000 Ft-tól megjelenhet árukínálatával az interneten. Mindezt egyedi megjelenésű, könnyen használható webshop felülettel teheti. Keresőoptimalizálás és átlátható adminisztrációs felület webáruházainknál is alapvető szolgáltatás.

Amennyiben felkeltette érdeklédését havidíjas, előfizetéses honlap, webáruház készíttetési lehetőségünk érdeklődjön a részletekről elérhetőségeink valamelyikén, vagy kérjen személyes találkozót Debrecen, Mátészalka, Nyíregyháza településeken.

Vissza